Arabacı Alanı Mahallesi’nde 4 Bin Kişiyle İftar

Serdivan Belediyesi'nin düzenlediği Serdivan Ramazan Buluşmaları Ramazan Ayı’nın tüm bereketi ve güzelliğiyle devam ediyor.

Arabacı Alanı Mahallesi’nde 4 Bin Kişiyle İftar
Mahalle kültürünü ve Ramazan Ayı’nın manevi havasını aynı sofrada yaşatan, Serdivan Belediyesi Ramazan Buluşmaları’nın 8’incisi vatandaşların yoğun ilgisiyle Arabacı Alanı Mahallesi’nde gerçekleşti.

Arabacı Alanı Çetin Sokak’ta 4 bin kişinin katılımıyla düzenlenen iftar programına, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya da katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar hayırlı ramazanlar diledi.

Başkan Alemdar, iftar sonrası yaptığı konuşmada, “Ramazan buluşmalarının sekizincisini Arabacı Alanı Mahallemizde gerçekleştirdik. Paylaşma, yardımlaşma ve komşuluk kavramlarını güçlendiren bu sofralar birlik ve beraberliğimizin de güçlenmesine yardımcı oluyor. Bu vesileyle Kadir gecenizi ve Ramazan Bayram’ınızı da tebrik ediyorum” dedi.

İftar sonrası nostaljik Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan orta oyunu, Hacivat ve Karagöz gösterileri Arabacı Alanı Mahalle’si sakinlerine eğlenceli anlar yaşattı.
Kaynak: İHA