Udaş 46 Bin Aboneye Ulaştı

UŞAK - Uşak Doğalgaz Dağıtım AŞ Genel Müdürü Emre Onur, tüm mahallelere doğalgaz hattı döşediklerini belirterek, abone sayısının 46 bine ulaştığını söyledi.

Onur, düzenlediği basın toplantısında UDAŞ'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. 2013 yılında kent merkezinde sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Onur, "Bu yıl 8 kilometre çelik hat, 55 kilometre polietilen hat, bin 532 adet servis kutusu ve 10 kilometre servis hattı döşedik. Şehir merkezindeki 19 mahalleye doğalgazı ulaştırmış bulunmaktayız. Bu yıl içerisindeki hedefimiz bu imalatlara ek olarak 20 km civarında ana hat döşemek" diye konuştu.

UDAŞ'ın bu güne kadar şehir merkezinde 32 kilometre çelik hat, 387 kilometre polietilen hat, 114 km servis hattı olmak üzere toplamda 533 km alt yapı imalatı gerçekleştirdiğini aktaran Onur, şöyle konuştu:

"Çalışmalar sonucunda 60 bin konutun alt yapısı tamamlanmış olup bu hizmet karşılığında şirketimiz 55 milyon TL harcama yapmıştır. Tüm bu yatırımlar sonucunda ulaştığımız 46 bin abone küçümsenmeyecek bir rakamdır. Bölme beldesi doğalgaz hattı çalışmalarımız 2014 yılında tamamlanacak. 5 Eylül günü Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsüne de doğalgaz vermeye başlayacağız."

Kaynak: AA