Kan donduran olayda 2. perde

Sevgilisi 30 yaşındaki Çilem Hülya Berkil'i, üzerine benzin dökerek yakarak öldürdüğü öne sürülen Abdurrahman Göçer hakkında yeni iddialar ortaya çıktı.

Kan donduran olayda 2. perde
Tatil için gittikleri Antalya'dan Ankara'ya dönerken tartıştığı sevgilisi 30 yaşındaki Çilem Hülya Berkil'i, üzerine benzin dökerek yakarak öldürdüğü öne sürülen Abdurrahman Göçer'in, genç kadını geçen mayısta da annesiyle yaşadığı evden zorla kaçırarak alıkoyduğu öne sürüldü. Anne S.D.'nin şikayeti üzerine harekete geçen polis, Göçer ve Berkil'i kaldıkları evde buldu, ancak emniyette ifadesine başvurulan genç kadın şikayetçi olmadı. Berkil'in, daha önce de kendisini tehdit ettiği öne sürülen sevgilisinden korktuğu için şikayetçi olamadığı kaydedildi. Berkil'le yasak aşk yaşayan Abdurrahman Göçer'in evli olduğu da ortaya çıktı.

22 Ağustos'ta Antalya'nın Döşemealtı ilçesi 35. kilometrede meydana gelen olayda, Göçer birlikte tatile geldiği sevgilisi Çilem Hülya Berkil ile tartışmaya başlamıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Abdurrahman Göçer'in, Berkil'i saçından sürükleyerek araçtan indirdiği, bagajdan aldığı benzin dolu bidondan üzerine benzin döktükten sonra da ateşe verdiği öne sürülmüştü. Genç kız olayın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Abdurrahman Göçer ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İLK OLAY DEĞİL
Milliyet'in aldığı bilgilere göre, Göçer, yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olduğu Berkil'i, geçen 26 Mayıs'ta annesi S.D. ile birlikte yaşadığı Ankara Seyranbağları'ndaki evden zorla kaçırarak alıkoydu. Göçer'in daha sonra genç kadını Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir yakınına ait yazlık eve götürdüğü belirtildi.

ANNE ŞİKAYETÇİ OLMADI
Berkil'in annesi S.D. ise bu durum üzerine 30 Mayıs'ta Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek, "kızı Berkil'in, sevgilisi Abdurrahman Göçer tarafından zorla kaçırılarak alıkonulduğu" şeklinde suç duyurusunda bulundu. Anne S.D. dilekçesinde ayrıca, Göçer'in "kıskançlık" nedeniyle kızını sürekli olarak tehdit ettiğini öne sürdü. Olayın ardından harekete geçen savcılık, konuyu polise bildirdi.

ÇUBUK'TA BULUNDULAR
Polis aynı gün, Göçer ve Berkil'in Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir evde olduğunu tespit etti. Eve giden polis ekipleri şikayet üzerine Göçer ve Berkil'i Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Burada ikilinin ifadelerine başvuruldu.

'RIZAMLA GELDİM'DEDİ
Göçer ifadesinde, "Berkil ile sevgili olduklarını ve kendi rızası ile buraya geldiğini" söyledi. Berkil de ifadesinde, "Abdurrahman'ı bir yıldır tanıyorum. Bir işte çalışmıyorum. Beni, eniştesinin yazlık evine götüreceğini söyledi. Biz de onunla burada kalmak için geldik. Kendi rızamla geldim, herhangi bir zorlama olmadı" şeklinde ifare verdi. Polis bu ifadeleri anında savcılığa iletti. Savcılık da bunun üzerine ifadelerin ikmalen gönderilerek, ikilinin serbest bırakılması talimatını verdi. Göçer ve Berkil emniyetteki ifadelerin ardından buradan ayrıldı. Berkil daha sonra annesiyle birlikte yaşadığı eve geri döndü.

ZANLI EVLİ ÇIKTI
Göçer'in daha önce de Berkil'i tehdit ettiği, Berkil'in de sevgilisinden korktuğu için şikayetçi olamadığı iddia edildi. Berkil'le yasak aşk yaşayan Abdurrahman Göçer'in Çankaya'da bir oto yıkama firmasında çalıştığı öğrenildi. Abdurrahman Göçer'in evli ve çocuk sahibi olduğu da belirtildi.