İzmit Belediye Başkanı Doğan:

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediyesi tarafından kursiyerler için Anıtpark meydanında açılan 12 adet el emeği satış büfesini ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Doğan:
Kursiyerlerin ve vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşan Başkan Doğan, kurulan satış ofislerini çok önemsediğini ifade etti.

Satış ofisleri hakkında bilgi veren Başkan Doğan, “Faaliyete geçen büfelerde kursiyerlerin eserleri alıcı bekliyor. İZMEK kursiyerleri el emeği göz nuru eserlerini satarak aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar. İZMEK kursiyerlerinin 15 gün süreyle ücretsiz yararlandıkları stantlar haftanın 7 günü 10.00-22.00 saatleri arasında açık bulunuyor. El emeği satış stantlarında çeşitli takılar, gemi maketler, iğne oyalı örtüler, ahşap rölyef tablolar, seramik objeler, çeyizlik örtüler, iğne oyalı tülbentler, ahşap boyama ürünler ve daha birçok süs ve hediyelik eşyalar uygun fiyata satılıyor. Böylelikle hem vatandaşımız hem de burada satış yapan kadınlarımız kazanıyor” dedi.

Doğan, stantlardan yararlanmak isteyen kursiyerlerin Ulugazi İlkokulu arkasındaki İZMEK kurs merkezine başvurmaları gerektiğini belirterek, ”El emeği satış stantlarına yoğun bir ilgi var. Reyonlardan yararlanmak isteyen kursiyerler 325 20 21 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabilirler” dedi.

Kaynak: İHA