Ergani'de Hayat Boyu Öğrenme Proje Toplantısı Yapıldı

DİYARBAKIR - Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz başkanlığında, Hayat Boyu Öğrenme Proje toplantısı Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyon üyeleriyle yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Yılmaz'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Halil Akboyun ile kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Yılmaz, eğitimde öğrenci ve vatandaşları kazanmak için aileleri bilinçlendirmek istediklerini belirterek, tüm kurumların ellerindeki imkanları kullanmak zorunda olduklarını, kurumların birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini kaydetti.

Hayat Boyu Öğrenmeden sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Halil Akboyun da projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Kaymakam Erdinç Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey'e teşekkür etti.

Akboyun, ilçedeki resmi, özel ve sivil toplum kuruluşlarının idarecileri ile yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi ve kurumlar arası işbirliği, koordinasyonunun sağlanması, etkinliklerin birlikte planlanması, uygulamaya konulması, hizmet tekrarı, kaynak israfının önlenmesi ve verimliliğin artırılması amacıyla projeyi ayat Boyu Öğrenme projesini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kaynak: AA