Başkan Evcilmen’den Zafer Bayramı’na Davet

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen 30 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da Muratpaşa’da Kent Meydanı’nda gerçekleşecek Zafer Bayramı kutlamalarına tüm halkı davet etti.

Başkan Evcilmen’den Zafer Bayramı’na Davet
Mustafa Kemal’in başkumandanlığında efsaneleşen Başkumandanlık Meydan Muharebesi Büyük Taaruz’un 91. Yıldönümü kutlamaları Muratpaşa Kent Meydanı’nda düzenlenecek. Kutlamalar kapsamında 30 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da Popart Grubu sahne alacak. Saat 21.15’de ise havai fişek gösterisi ile gökyüzünde de bayram coşkusu yaşanacak.

Tüm Antalyalılara 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamak üzere davette bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayan 30 Ağustos'ta son bulan Büyük Taarruzla üzerinden asırlar geçse izi silinmeyecek büyük bir zafere imza atıldı. Özgürlük ve bağımsızlık mücadelemizin bu şanlı zaferini her yıl aynı coşkuyla kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Bu onuru binlerce yurttaşımızla paylaşmak ve yaşamak üzere düzenlediğimiz etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

BAYRAKLARLA SÜSLENDİ
Muratpaşa Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi Belediye Hizmet Binası ile Tekelioğlu Caddesi’ni dev Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri ile süsledi. Tekelioğlu Caddesi boyunca yapılan süsleme, kent yaşayanları tarafından büyük beğeni kazandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Muratpaşa Kent Meydanı’nda ‘Zafer Bayramı Sokak Basketbol Turnuvası’ düzenleneceğini de belirten yetkililer, iki gün sürecek turnuvanın başlama saatinin 17’olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA