Ak Parti Bayraklı’ Dan Rekor

AK Parti Bayraklı Teşkilatı ilklerin ilçesi olmaya devam ediyor.

Ak Parti Bayraklı’ Dan Rekor
Ali Aslan ile birlikte teşkilat içinde yepyeni bir yapılanmaya giden ve yönetim kurulu, sandık yönetimi, mahalle başkanları,mahalle yönetimleri ile birbirine bağlı, güçlü bir ekip olan Bayraklı Teşkilatı 4 Ayda 6.500 yeni üye kaydı yaparak bir ilke daha imza attı.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi birbirine kenetlenen ve gece gündüz çalışan AK Parti Bayraklı Teşkilatı yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor. Yeni üye kayıtları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan Bayraklı’ da AK Partiye karşı olan önyargıyı kırdıklarının en büyük göstergesi olduğunu ifade etti.

Aslan, vatandaşların gerçekleri görmeye başladığını belirterek:‘’ Bayraklı artık hizmet istiyor. Bunun CHP Belediyesi ile olamayacağının farkında. Vatandaş çözümün AK Parti Belediyeciliğinde olduğunu biliyor. ‘’ dedi.

Bunun yanı sıra yeni katılan üyelere görkemli bir rozet takma töreni düzenleyeceklerini belirten Aslan: ‘’ Tüm yeni katılan üyelerimize ilçe binamızın önünde kurulacak olan dev platformda rozetlerini takacağız. Ayrıca gerçekleştireceğimiz bu törene Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırımı’ da davet edeceğiz." diye konuştu.

Aslan konuşmasında Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a da gönderme yaparak, "Bizim her konuştuğumuz konu belgelere dayalı. İsteyen ilçe binamıza gelip bu yeni üyelerin bilgilerini isteyebilir. Biz Bayraklı Belediye Başkanı gibi aslı olmayan rakamlar belirtmiyoruz. Herşey belgeli olarak İlçe Binamızda mevcut. ‘’ diyerek konuşmasına son verdi.
Kaynak: İHA