Vali Duruer’den, Sponsorlara Teşekkür

Ramazan ayı boyunca Edirne Selimiye Meydanı'nda kurulan iftar çadırında, iftar yemeği veren sivil toplum kuruluşlarına ve hayırseverlere Vali Hasan Duruer, teşekkür belgesi verdi.

Vali Duruer’den, Sponsorlara Teşekkür
Ramazan ayı boyunca iftar çadırının toplam maliyeti 128 bin TL oldu. Çadırda 29 gece iftar yemeği veren 40 sivil toplum kuruluşu ve hayırsever vatandaşlar, 92 bin TL maddi bağışta bulunurken, geriye kalan 36 bin TL'lik bağışlar ise, ürünleri satan ya da üreten firmalar aracılığıyla karşılandı. Edirne Valisi Hasan Duruer, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlere teşekkür belgelerini vermeden önce yaptığı konuşmada; "Edirne'de bir kaç yıldan beri iftar çadırı adı altında bir takım çalışmalar yapılıyor. Çalışmalarda sivil toplum örgütleri ile hayırsever vatandaşlarımızla birlikte iftar saati iftar çadırından istifade etmek isteyen vatandaşların yemek ihtiyacını karşılanıyor. Güzel bir dayanışma örneğidir. Bu sene iftar çadırından bin ila bin 500 kişi istifade etti.

Birlik beraberlik içerisinde sivil toplum örgütleri, hayırsever vatandaşlarımızla birlikte bu tip çalışmaların devam etmesini diliyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Ramazan ayı boyunca iftar çadırına katkıda bulunan kurum ve kişilere teşekkür belgelerini Vali Hasan Duruer verdi

Kaynak: İHA