Milletvekili Kastal'dan "su" Sözü

OSMANİYE - AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Kadirli ilçesine bağlı bazı köy ve yaylalarda su sorunu kalmayacağını söyledi.

Kastal, Kaymakam Necip Çakmak, İl Genel Meclisi üyeleri Neşet Narcıoğlu ve Recep Kocabuğa, İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Erdal Tanrıverdi, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatin Rüştü Özeser, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Gökçeli ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ile Tahta köyü İmirhan Yaylası'nda vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözümü konusunda çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını ifade etti.

Yaz aylarında yaylalara giden vatandaşların su sorunu yaşamaması için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirten Kastal, "Osmaniye genelinde su, yol ve elektrik gibi sorunların olmaması için çalışmalarımız devam ediyor. Gittiğimiz her yerde vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaşıyoruz. Tüm köylerimiz sorunsuz olacak, hiçbir köyümüzde su ve yol problemi olmayacak. Tüm problemler çözülecek. Allah'a şükür yapılamayan birçok projeyi hayata geçirdik" dedi.

Muhtar Mehmet Atçı'nın, köy ve yayla sakinlerinin en büyük sıkıntısının su olduğunu iletmesi üzerine Kastal, ilgili birimlerin en kısa zamanda çalışmalara başlayacağını belirterek, Tahta köyü ile İmirhan, Harkayası, Karaçalı ve Yanalak yaylalarına Karagedik'ten içme suyu getirecekleri sözünü verdi.

Kaymakam Necip Çakmak ise köyün sorunları konusunda herkese sorumluluklar düştüğünü ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözüleceğini söyledi.

Kaynak: AA