Şen, “tanıtım Desteğimiz Devam Edecek”

EXPO 2016 Antalya’nın tanıtılması amacıyla Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) tarafından oluşturulan sosyal medya hesapları, EXPO 2016 Antalya Ajansı’na devredildi.

Türkiye’nin ilk Expo’su EXPO 2016 Antalya’nın tanıtımına yönelik Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) tarafından oluşturulan sosyal medya hesapları, EXPO 2016 Antalya Ajansı’na devredildi. ATAV tarafından oluşturulan Facebook sayfası binlerce takipçiye ulaşırken, Twitter’de EXPO 2016 Antalya’nın takipçi sayısı ise 3 bin 152 oldu.

ATAV Başkanı Nizamettin Şen, “EXPO 2016 Antalya Ajansı kurumsal yapısını tamamladı. Tanıtım çalışmalarının tek elden yürütülmesi amacıyla, sosyal medya hesaplarını Ajansa devretme kararı aldık” dedi.

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) olarak bundan sonra da Antalya'nın ve Türkiye'nin "Mega Etkinliği" olan EXPO 2016 Antalya'ya tanıtım çalışmalarında destek olmaya devam edeceklerini belirterek, “Vakfımızın kendi olanaklarıyla bu güne kadar yürüttüğü ‘Endemik Bitki’ zenginliğimizin tanıtılması konusundaki çalışmaları hız kesmeden sürdüreceğiz" diye konuştu.

Şen, Facebook ve Twitter hesaplarını devrederken Expo 2016 Antalya’nın ana sanat etkinliğinin, yaşayan en eski Türk Sanatı olan ‘Ebru’nun dünyaya tanıtılmasında da etkili olunmasını ve bu konuda birlikte çalışmak istediklerini belirtti.

Kaynak: İHA