CHP'den 'T.C.' Protestosu
Balıkesir'de Ziraat Bankası'nın bir şubesindeki tabelada T.C. yazmamasını protesto eden CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Levhaya T.C. yazısını yerleştirdi.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça da, "İçişleri Bakanı'na Bursa ve Balıkesir Valiliklerindeki T.C ibaresinin kaldırılması üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı bir soru önergesi veriyor. Sayın İçişleri Bakanı boşluk bulunmadığını, Balıkesir Valilik tabelasında boşluk bulunmadığını ve o yüzden T.C ibaresinin koyulmadığını söylüyor. Bu Türk halkının zekası ile alay etmektir. T.C ibaresinde Balıkesir halkının harcı vardır, T.C'yi Ziraat Bankası'ndan söktürmeyiz. İzmir'den Van'a kadar bu topraklarda kardeşçe ve barışça yaşamasını savunuyoruz. Biz bu T.C'yi Ziraat Bankalarının tabelalarına çakacağız" dedi.
Havutça, elindeki T.C ibaresini banka levhasına yapıştırdı. CHP'lilerin alkışları eşliğinde bankanın diğer cephesine de T.C ibaresi eklendi
