AK Parti Bayraklı Seçim Startını Eylül'de Veriyor

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte ilçelerde seçim çalışmaları da hız kazanmaya başlıyor.

AK Parti Bayraklı Seçim Startını Eylül'de Veriyor
Ali Aslan’ın göreve gelmesiyle teşkilat içinde yepyeni bir vizyon kazanan Bayraklı teşkilatı Eylül ayı itibariyle seçim startı veriyor.

İlçe Başkanı Ali Aslan ve ekibi tarafından hazırlanan ve önümüzdeki 7 aylık süreci kapsayan programda her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. AK Bayraklı Teşkilatı ramazan ayı boyunca yaptığı gibi Bayraklı sakinleriyle gönül bağları kurmaya devam edecek. Teşkilat her gün bir mahallede, tüm mahalle esnaflarının ve mahalle halkının tek tek kapısını çalıp sorunlarını dinleyerek vatandaşın dertlerine derman olmaya çalışacak. Mahalle başkanları ve mahalle yönetimleri ile birlikte koordineli bir şekilde çalışacak olan Bayraklı Teşkilatı mahallelerde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaya geçmişte olduğu gibi devam edecek. Bunun yanı sıra AK Parti Bayraklı Teşkilatı İzmir Milletvekillerine de tek tek ziyaretlerde bulunarak görüşlerini alacak. Teşkilat, Aynı zamanda program kapsamında son günlerde Bayraklı’ nın en büyük tartışma konularından biri olan kentsel dönüşümle ilgili de önemli çalışmalar gerçekleştirilecek. Bayraklı teşkilatı tarafından kurulan Kentsel Dönüşüm Komisyonu önderliğinde Alpaslan, Cengizhan ve Fuat Edip Baksı mahallelerinde İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün de katılacağı bilgilendirme toplantıları düzenlenecek. Ayrıca AK Parti Bayraklı Teşkilatı, hemşeri dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarını da unutmayarak haftanın iki gününü sadece dernek ziyaretlerine ayıracak. AK Parti Bayraklı Teşkilatı yoğun çalışma temposu ile İzmir’in öncü ilçesi olmaya devam edecek gibi görünüyor.

"Bayraklı bizim, hedef İzmir’i almak" sloganı ile yola çıkan AK Parti Bayraklı Teşkilatı, Ali Aslan ile birlikte Bayraklı’ da ki en parlak günlerini yaşıyor. Ramazan ayı boyunca yaptığı iftar sofraları ile İzmir çapında ses getiren AK Parti’ nin Yıldız İlçesi ramazan ayı sonrasında da hız kesmeyecek. Programla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Ali Aslan Bayraklı’ da AK Parti’ nin yerel seçimlerde ezici bir üstünlükle Belediyeyi kazanacağını ifade etti.

AK Parti Bayraklı teşkilatı olarak hiçbir zaman halktan kopuk bir siyaset anlayışı izlemediklerini belirten İlçe Başkanı Aslan, "AK Parti Bayraklı’ da mevcut belediye yönetimi gibi halktan kopuk bir siyaset anlayışı izlemeyeceğiz. Biz her gün bir mahallede esnafımızla vatandaşlarımızla sohbet ederek vatandaşlarımızla olan bağlarımızı daha güçlü bir hale getireceğiz. Bayraklı ile ilgili her türlü sorunda onların görüşlerine başvuracağız. Akşam yemeklerinde evlerine misafir olacağız. Yemek sonrası kahvehanelerde hemşerilerimizle çay içip gönül bağları kuracağız. Bu çalışmayı yaparken hiçbir etnik kimlik ayrımı gözetmeksizin herkese eşit mesafede olacağız." diye konuştu.

AK Parti Bayraklı Teşkilatı aynı zamanda Bayraklı’ da bulunan dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları ile koordineli bir şekilde sürekli olarak istişare halinde olacak. Bayraklı’ da hiçbir derneğin yok sayılamayacağı belirten İlçe Başkanı Ali Aslan ‘’ Bayraklı diğer ilçelere oranla hemşeri dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları bakımından oldukça zengin bir ilçe. Kimse bu dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarını yok sayamaz. Biz Bayraklı’ da uygulayacağımız projelerle ilgili bu dernek ve Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşlerine başvuracağız. Her derneğe aynı mesafede yaklaşacağız. Program kapsamında haftanın iki gününü özel dernek ziyaretlerine ayırarak ilişkilerimizi daha sağlam temeller üzerine kuracağız. ‘’ diye konuştu.

Bayraklı teşkilatı aynı zamanda İzmir Milletvekillerine sık sık ziyaretlerde bulunarak Vekiller ile fikir alışverişlerinde bulunulacak. Bayraklı’yı ehil olmayan ellerden el birliği ile kurtaracaklarını dile getiren Aslan; "Önümüzdeki aylarda Milletvekillerimizi tek tek ziyaret ederek seçimler öncesi Vekillerimizin görüşlerine başvuracağız. Milletvekillerimizle birlikte Bayraklı sokaklarında AK Parti’ nin hizmet anlayışını herkese anlatarak Bayraklı’yı Ak Belediyeciliğe kavuşturacağız." dedi.

Kaynak: İHA