Siirtspor Top Başı Yaptı

SİİRT - Spor Toto 3. Lig 1. grupta mücadele eden Siirtspor'da yeni sezon hazırlıklarına başlandı.

Yönetimin istifa etmesi ve yeni yönetim oluşturulamaması nedeniyle kulübe kayyum olarak atanan M. Nezir Erten, sürenin çok az kalması nedeni ile hızlı davranmak zorunda olduklarını söyledi.

Erten, liglerin hafta sonunda başlayacağını anımsatarak, Siirt amatör futbol liginde top koşturan sporculara da ağırlık vereceklerini belirtti.

Mevcut futbolcularla bugünden itibaren kendi yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını, teknik direktör ve futbolcu arayışlarına başladıklarını belirten Erten, şunları söyledi:

"Teknik direktör arayışımız başladı.

Birkaç isimle görüşmeler yapıyoruz. En kısa zamanda bir isimle anlaşma yoluna gideceğiz. Takıma yeni futbolcu transferi içinde çalışmalara başladık. Takımla sözleşmeleri devam eden 10 kadar futbolcumuz var. Bunlardan yararlanacağız. Siirt amatör liginde top koşturan yetenekli futbolcular var. Bunları da transfer etmeye çalışacağız. Ayrıca ülkemizdeki değişik takımlarda top koşturan 15 futbolcu ile görüşmeye başladık. Bunlarla büyük ölçüde de mutabakata vardık. Bunları Siirt'te davet ettik. Gerek amatör futbolculardan ve gerekse bunlardan yapacağımız transferlerle güçlü bir takım kurmaya çalışacağız. Bu günden itibaren benim ve diğer kayyum arkadaşlarımın yönetiminde takımdaki mevcut futbolcular ile amatör futbolcuların katılımı ile yeni Sözen hazırlıklarına başladık."

Kaynak: AA