Orhan Ormancı Mhp’den Aday Adayı
2014 yılında yapılacak yerel seçimler yaklaşırken, partilerde aday adaylığı başvurularını başladı.

“Projelerimi seçimler yaklaştıkça açıklayacağım. Ama belediyecilikte ve idarecilikte en önemli husus halka inebilmek ve halkı anlayabilmektir” diyen Orhan Ormancı, “Bulunduğun koltukta oturma sebebinin halka hizmet olduğunu unutmak en büyük gaflettir. Hizmetin en güzeli ilçe halkının en çok istediği, en elzem ihtiyacın giderilmesidir” ifadelerini kullandı.
MHP İl Başkanı Arif Yıldız ise konuşmada, “MHP olarak aday adaylığı kabul sürecimizi geçen hafta başlattık. Biz parti teşkilatımız olarak yaptığımız gezilerde gördüğümüz şu ki artık Malatya halkı AK Parti’den bıkmış durumdadır. Biz bu seçimde MHP olarak büyük bir teveccüh alacağımızı görüyoruz” dedi.
Aday adaylığı açıklaması münasebetiyle MHP İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programa Darende İlçe Başkanı Hasan Şentürk, Ülkü Ocakları Darende Temsilcisi Mehmet Altun, parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
