Mal Müdürü Şenaktaş’a Veda Yemeği
Kastamonu'nun Küre ilçesinden İstanbul'un Bayrampaşa ilçesi Mal Müdürü görevine atanan Mümtaz Şenaktaş için veda yemeği düzenlendi.

Yemekte konuşan Küre Kaymakamı Şahin Kazancı 37 yıllık memuriyet hayatı bulunan Şenaktaş'a yeni görevinde başarılar diledi
Kaymakam Kazancı, "Mal müdürümüz Mümtaz Şenaktaş, kişiliği, görev heyecanı ve dikkati, sanatçı yapısı ile örnek bir şahsiyetti. Kendisi ile hem kendi personeli, hem de diğer kurum çalışanları uyum içerisinde oldular. Aynı uyumu ve başarılı çalışmalarını yeni görevinde de sürdüreceğine inanıyorum" dedi.
Veda konuşması yapan Mal Müdürü Mümtaz Şenaktaş, Küre'den güzellik ve dostane bir şekilde ayrılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, programa katılanlardan helallik istedi
Konuklar ile hatıra fotoğrafı çektiren Şenaktaş, konukların hediyelerini ve tebriklerini kabul etti.
