Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da

AFYONKARAHİSAR - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de her tarafta muazzam yatırımlara imza atıyoruz" dedi.

Eroğlu, İhsaniye ilçesi Döğer beldesinde İhsaniye Döğer Emre Göleti Sulaması ve İhsaniye Bayramaliler Göleti Sulaması açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Eroğlu, "Biz büyük bir milletiz, şanlı bir tarihimiz var, atalarımızdan muhteşem bir miras devr aldık. Yüce Türk milletine yakışır bir şekilde Türkiye'yi ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstereceğiz" dedi.

2023 yılında cumhuriyetin 100. yılının kutlanacağını belirten Eroğlu, şöyle konuştu:

"Allah izin verirse o zaman Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşıyacağız. Türkiye'de her tarafta muazzam yatırımlara imza atıyoruz. Bu kardeşinizin 4 binden fazla şantiyesi gece gündüz çalışıyor. Geçmişte bizden önce koalisyon hükümeti vardı. 3,5 yıl hükümette kaldı, o zaman devlet su işleri gibi Türkiye'nin en güçlü kurumundan açtıkları tesis sayısı 3 yılda 9 tane, yılda 3 tesis açabilmiş. Biz şimdi yılda 350 tesis açıyoruz, farka bakın. Millet bizim kaşımızı gözümüzü sevmiyor. Millet bizim gerçekten tüyü bitmemiş yetimin hakkını en iyi koruyan bir hükümet olduğumuz için bizi seviyor."

Açılış törenine Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA