Burhaniye’deki Bahçeşehir Köleji’nde Eğitim Başlıyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 2013-2014 eğitim yılı çalışmalarını kesintisiz sürdüren Bahçeşehir Koleji’nde, 19 Ağustos 2013’ de öğretmen seminerleri başladı.

Burhaniye’deki Bahçeşehir Köleji’nde Eğitim Başlıyor
26 Ağustos da uyum ve takviye programlarına başlayacaklarını bildiren Okul Müdür Semra Talay, geçtiğimiz sezon başarılı bir yıl geçirdiklerini söyledi.

Okul Müdürü Sayın Semra Talay, ekibe yeni katılan öğretmenlerin kurum kültürünü tanıyıp kurumsal iklimi hissetmeleri ve ekipte olan öğretmenler ile aynı amaç için bir arada olup takım ruhunu kazanmaları için kurumsal bir organizasyonla tatilden dönen öğretmenleri karşıladı. Hep birlikte yapılan sabah kahvaltısı sonrası gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Semra Talay, Bahçeşehir Kolejinde Öğretmen Olmak”, “SmartBoard Kullanımı”, “Dijital Sınıf Ortamı” vb. gibi seminer döneminde gerçekleştirilecek olan sunumlara ilişkin öğretmenleri bilgilendirdi.

26 Ağustos tarihinde, Bahçeşehir Koleji’ne nakil gelen ara sınıf öğrencileri için düzenlenen “Uyum ve Takviye Programının” 8. sınıfa gidecek tüm öğrenciler için de “Yaz Dönemi Kurs Programının” başlayacağını bildiren Semra Talay” 9-11 Eylül tarihleri arasında ise ana sınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimiz için “Oryantasyon Programının” uygulanmasına başlayacağız. Bahçeşehir Koleji olarak SBS’de bu yıl elde edilen Körfez Birinciliği ve İl İkinciliği başarısının planlı, akılcı ve sistematik bir şekilde sürdürülen eğitim- öğretim çalışmalarının sonucudur. Başarımızı daha da artırmak için elbirliğiyle çalışacağız” dedi.

Kaynak: İHA