Kur’an Kursu Öğrencileri Ödüllendirildi

İzmir’de Kur’an kurslarını bitiren öğrenciler ödüllendirildi.

Kur’an Kursu Öğrencileri Ödüllendirildi
Birici olan öğrenciler umre ile ödüllendirilirken, ikinciler dizüstü bilgisayar, üçüncüler bisiklet, dördüncüler ise çeyrek altınla ödüllendirildi.
İzmir Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda, İzmir Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an kursları kapanış töreninde, yaz boyunca devam eden kurslarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Ödül töreninden önce öğrenciler tarafından şiir dinletisi sahnelenirken, Türkiye’nin tek çocuk mehteran takımı olan Grup 571, sahnelediği mehter gösterisiyle törene katılan veliler ve vatandaşların beğenisini kazandı.

Törende konuşan İzmir Müftüsü Ramazan Muslu “Bu yaz görebildiğimiz kadarıyla güzel bir yaz Kur'an kursu dönemi geçirdik. Çocuklarınızı göndermeseydiniz, bu tabloyu yaşayamayacaktık. İyi ki gönderdiniz. Öte yandan gerçekten yaz kursları bir fırsat mevsimi. Çocuklarımızın dini bilgileri ve Kur'an okumayı öğrenmeleri için güzel bir imkan. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonra da çocuklarımızı camilere gönderelim. Cami çocuk buluşmasını mutlaka devam ettirelim. Çocuklarımızın ve gençlerimizin camiye devam etmelerini ve buna alışmalarını önemsiyoruz. Ebeveyn olarak bizlerin dikkat etmesi gereken önemli hususlardan birisi bu diye düşünüyorum” dedi.

Ortaokul kategorisinde birinciden dördüncüye doğru sıralama Celalettin Göyüs, Semanur Kula Oğuzhan Özdemir, İrem Orhan şeklinde olurken, ilkokul kategorisinde sıralama Yusuf Bakacak, Büşra Akar, Nihan Özalp ve Aleyna Yıldız oldu.
Kaynak: İHA