Evlat katili oldu

Baba Sefer Sevinç, para isteyen oğlu Cemil Sevinç'i çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Evlat katili oldu
SAMSUN'da bağırsak kanseri 76 yaşındaki Sefer Sevinç, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan ve kendisinden sık sık para isteyen oğlu 49 yaşındaki Cemil Sevinç'i çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Sefer Sevinç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay dün Bafra İlçesi Kuşköy Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre bağırsak kanseri hastası olan ve tedavi gören Sefer Sevinç, ikinci kattaki evinin balkonunda oturduğu sırada, aralarında arazi ve para anlaşmazlığı bulunan oğlu evli ve 3 çocuk babası Cemil Sevinç geldi. Bahçede bekleyen Cemil Sevinç ile babası arasında yine aynı konuda tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine oğluna sinirlenen baba, iddiaya göre odaya girip aldığı av tüfeğiyle bahçede bekleyen oğluna bir el ateş etti. Boynuna, başına ve göğsüne saçma isabet eden Cemil Sevinç kanlar içinde yere yığıldı.

'KORKUTMAK İÇİN ATEŞ ETTİM'

Silah sesi üzerine olay yerine koşan yakınları ağır yaralı Cemil Sevinç'i Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Baba ise olay yerine gelen jandarma tarafından gözaltına alındı. Hastanede tedavi altına alınan Cemil Sevinç yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Jandarmada ifade veren baba Sefer Sevinç, 'Oğlumla tartışmaya başladık. Bir anlık sinir sonucu kendimi kaybettim. Tüfeği de korkutmak için ateşledim' dedi.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Sefer Sevinç, kendisini görüntüleyen gazetecilere de, 'Çekmeyin iyi bir şey yapmadım' diye tepki gösterdi. Savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen baba tutuklandı.