Çayırova'dan Kısa Kısa

KOCAELİ - Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Gençlerle bir araya gelen Akbaş, burada yaptığı açıklamada, gençlere yönelik yatırımların geleceğe yapıldığını belirterek, genç nesillerin ilçenin geleceği olduğunu söyledi.

Akbaş, Gençlik Merkezi'nde gençlerin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyo kültürel gelişimlerini desteklemek için eğitim verildiğini anlatarak, her detayın düşünüldüğünü, eğitimden kültüre, sanattan sosyal aktivitelere kadar birçok alanda gençlere hizmet ettiklerini kaydetti.

-Aile Sağlık ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı

Çayırova'da Aile Sağlık ve Yaşam Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Törende konuşan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova''nın günden güne büyüdüğünü ve geliştiğini, bundan dolayı da ihtiyaçlarının arttığını belirterek, bu kapsamda sağlık hizmetleri yönünde kısa ve uzun vadede yapılacakları göreve geldikleri zaman belirlediklerini söyledi.

Yeni aile sağlık merkezleri açılması için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Akbaş, toplum sağlığı merkezi ve 112 Acil Servis'in yanı sıra sağlık ocaklarının sayısının da arttığını kaydetti.

Akbaş, temeli atılan sağlık tesisinde Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü, sağlık ocağı, muhtarlık, bilgievi ve fatura ödeme noktalarının bulunacağını anlatarak, bin 500 metrekare inşaat alanına sahip tesisin 3 katlı olacağını bildirdi.

Kaynak: AA