Akmek Yaz Kursları Devam Ediyor

Kepez Belediyesi’nin bir eğitim hizmeti olan Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları (AKMEK) tarafından sağlanan ücretsiz sanat ve meslek eğitimi yaz dönemi kursları 4 ayrı branşta yüzlerce kursiyerin katılımıyla devam ediyor.

Akmek Yaz Kursları Devam Ediyor
Dört yılda 22 bin kişiye sanat ve meslek eğitimi veren Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları, yaz döneminde de eğitim faaliyetlerine devam ediyor. AKMEK’in Sakarya, Dokuma, Yeşilyurt, Varsak ve Osman Gazi şubelerinde devam eden yaz kurslarında İngilizce, bilgisayar, resim ve bağlama branşlarında yüzlerce kursiyer eğitim görüyor.

2013-2014 eğitim ve öğretim dönemi kayıtlarının devam ettiği ve Ekim ayında yeni sezon eğitim kurslarının başlayacağı AKMEK’te, son olarak hizmete açılan Orhan Gazi kurs merkeziyle birlikte toplam 7 şubede 60’ın üzerinde branşta ücretsiz eğitim verilecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü AKMEK ile binlerce vatandaşa sanat ve mesleki eğitim verdiklerini belirterek, bu eğitim kurumlarıyla özellikle ev hanımlarını sosyal yaşama dahil ettiklerini söyledi.

Kaynak: İHA