En Yaşlı Dekandan Görevi Devraldı
Yükseköğretim Kurulu tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Sinan Ay, görevi Prof. Dr. Cem Keçik’ten devraldı.

Görevini devreden Prof. Dr. Cem Keçik ise, kurucu dekan olarak atanmasından bugüne kadar geçen sürede, Diş Hekimliği Fakültesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 2012-2013 öğretim yılında 50 öğrenci ile öğretime başladıklarını belirten Prof. Dr. Keçik, 2013 yılı mayıs ayında eski rektörlük binasında tadilat yaparak 30 üniteli ESOGÜ Ağız, Diş ve Çene Sağlığı Merkezi’ni kurduklarını kaydetti.
Keçik, ‘‘Merkezde halen bütün anabilim dallarında yeterli sayıda öğretim elemanı ile üçüncü basamak ağız, diş ve çene sağlığı hizmeti veriliyor. Ayrıca araştırma görevlileri ve öğrencilerin eğitimleri de devam ediyor’’ diye konuştu.
