Başiskele’de Cadde ve Sokaklar Asfaltlanıyor

Başiskele Belediyesi ilçe genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Başiskele’de Cadde ve Sokaklar Asfaltlanıyor
Başiskele'nin vitrin caddelerinden biri olan Millet caddesinde bir süredir devam eden çalışmalar asfalt çalışmasıyla tamamlandı. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle ve sokaklarda kaldırım taşı döşeme, yol açma ve genişletme, asfalt çalışmalarına hız vererek hizmet atağına geçti. İlçenin farklı noktalarında imar planlarına göre yol açan, yol genişletmesi yapan, asfalt atan ekipler ileriye dönük olarak ulaşımı rahat ve sorunsuz bir yapıya kavuşturmak için Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz çalışmaların yapıldığı Döngel mahallesi Millet caddesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaklaşık 1250 metre uzunluğundaki yolda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçenin trafiğini rahat ve sorunsuz bir yapıya kavuşturabilmek için dar olan yolların genişletildiğini ve asfaltlandığını, bozuk olan yolların ise onarıldığını belirtti.

Halka hizmet için göreve geldikleri günden bu yana gerçekleşen çalışmalarla Başiskele'nin sürekli değişim ve gelişim içinde olduğunu vurgulayan Başkan Ayaz 2013 yılı için hazırlanan çalışma takvimindeki hizmetlerin hızlı bir şekilde yerine getirildiğini belirtti.

Başiskele Belediyesi ekipleri daha önce Millet caddesinin bittiği noktada başlayan Kocatepe caddesinde meydan düzenleme çalışmalarını tamamlayarak orta refüje saat kulesi koymuş, bu meydanın hemen alt tarafında bulunan içinde şelale, oyun grupları, futbol sahası ve kafeteryası bulunan park alanının yapımını tamamlamıştı. Asfalt çalışmalarının da tamamlanmasıyla cadde ve park alanı yeni ve modern görünümüyle bölge halkına hizmet verecek.
Kaynak: İHA