Lübnan ve Ürdünlü İzciler Başakşehir'de

Ürdünlü ve Lübnanlı izciler, Başakşehir Belediyesi'nin izcilik kampına misafir oldu.

Lübnan ve Ürdünlü İzciler Başakşehir'de
Başakşehir'e ilk kez geldiklerini söyleyen yabancı izciler,İstanbul'u ve Başakşehir'in izcilik kampını çok beğendiklerin söyledi.

Türkiye İzcilik Federasyonu'nun düzenlediği Uluslararası İzci Kampı için Türkiye'de bulunan Lübnan ve Ürdünlü izciler, Başakşehir Belediyesi'nin Şamlar Tabiat Parkı'nda ki İzci Kampına misafir oldu. Badminton, okculuk, Flying Fox ve parkur eğitimleri gibi faaliyetlere katılan izciler gün boyunca şamlar ormanında eğlenceli anlar yaşadı.

Lübnan İzcilik Federasyonu Başkanı Wissam Hajjar, "Türkiye İzcilik Federasyonu’nun davetiyle buradayız. Beş yıldır İstanbul'a geliyoruz,Başakşehir'e ilk kez geldik. 52 kişilik izci grubumuzla iki gün Başakşehir'de kalacağız. Çok güzel bir tesis, tesis Türkiye İzcilik Federasyonu ile kardeş gibiyiz. Türk İzci liderlerine
ve Başakşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ürdün İzci Lideri İmad Aldebs de, Başakşehir'e ilk kez geldiğini ve buradaki kampı çok beğendiğini söyledi.

Lider Aldebs, "46 kişilik bir izci grubuyla Ürdün'den geldik. Başakşehir İzci Kampını hepimiz çok beğendik, burada çok mutluyuz, İnşallah bundan sonraki yıllarda da tekrar gelme şansımız olur" dedi.

Badminton, okculuk, Flying Fox ve parkur eğitimleri gibi faaliyetlere katılan Lübnan ve Ürdünlü izciler; organizasyonu okculuk, Türkleri ve şamlar ormanını çok beğendiklerini söyledi.

İzci lideri Sajed Jeayd ise, "Başakşehir'e ve İstanbul'a ilk kez geliyorum, istasyonu ve faaliyetleri çok beğendim. Burada bizi misafir eden Başakşehir İzci Liderlerine ve Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA