Galericiler Sitesinde Sona Yaklaşıldı

Erzincan Belediyesi’nin gerçekleştirdiği proje ile ikinci el oto galerici esnafının hizmet vereceği galericiler sitesinde ki çalışmalar da sona yaklaşıldı.

Galericiler Sitesinde Sona Yaklaşıldı
Erzincan Şehirlerarası Otobüs Terminali Binası’nın yanında 16 bin metrekare alana kurulu yerleşkede 37 oto galerici esnafı hizmet verecek ve orta bölümde ise ikinci el araç pazarı kurulacak. Sabit işyerleri haftanın her günü hizmet verirken, pazar alanı haftanın belli günlerinde çalışacak.

Yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirten oto galericileri “Bu tesisin şehrimizde hizmete sunulmasında çaba gösteren kooperatif yöneticilerine Erzincan Belediyesi yetkililerine özellikle Belediye Başkanımız Yüksel Çakır'a teşekkür ediyoruz. Bu proje sayesinde modern mekanlar da hizmet verme imkanı bulacağız” dediler.

Proje tamamlandığında kaldırım işgalleri hususunda da önemli bir aşama kaydedilmiş olacak. Bu konuda titiz bir çalışma yürüterek kaldırımları sadece yayaların kullanımına sunan Erzincan Belediyesi, şehir içerisinde ikinci el araç satan galericilerin yeni siteye taşınmaları ile kaldırımlara araç park etmek zorunda kalan esnafın bu uygulamasının da önüne geçmiş olacak.
Kaynak: İHA