Dünya Beykozlular Günü Kutlandı

İSTANBUL - Beykozluluk bilincinin gelişmesi, ilçede birlik ve beraberliğe katkı sunulması amacıyla Beykoz Belediyesi Meclis kararıyla kabul edilen Dünya Beykozlular Günü kutlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Beykoz Belediyesi Meclisi tarafından ilçenin tanıtımı, ilçeye ait değerlerin gelecek kuşaklara aktarılması ve ilçe sakinleri arasında dayanışmayı güçlendirmesi amacıyla kutlanan Dünya Beykozlular Günü dolayısıyla Beykoz Çayırı'nda etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ilçede yer alan Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri, ilçe sakinleri ve davetliler katıldı.

Açıklamada Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in şu görüşlerine yer verildi:

"İlçemizin önemli kulüplerinden Paşabahçe, Çavuşbaşı, Soğuksu ve Yenimahalle takımlarının sahasının yenilendi. Soğuksu'da bina ve saha, Paşabahçe Stadı'nda da tribün inşası yakında tamamlanarak hizmete açılacak. Çavuşbaşı'ında zemin ve tribün çalışmaları bitti. Yenimahalle'de ise arazi tahsisi bitti ve yakında çalışmalara başlanacak.

Beykoz Arena'ya ilk kazma, eylül ayında vurulacak. Beykoz Stadı da yıkılarak yeniden inşa edilecek. Her yıl amatör kulüplere yapılan nakit ve malzeme yardımı artarak sürdürülecek. Spora ve sporcuya sözle değil, icraatla sahip çıkıyoruz."

Kaynak: AA