Ttnet "netgelecek" Kariyer Programına 14 Bin Kişi Başvurdu

İSTANBUL - TTNET tarafından hayata geçirilen "netgelecek" kariyer programına başvuru yapan 14 bin genç arasından 6 Management Trainee seçildi.

TTNET'den yapılan açıklamaya göre, "netgelecek" kariyer programına 9 bin 536 aday başvururken, stajyer alımlarıyla bu sayı toplamda 14 bin kişiye ulaştı.

Özgeçmişlerin incelendiği ve 666 gencin yetenek testine alındığı süreçte, İngilizce yeterlilik testi, grup mülakatı, vaka çalışmaları ve yetkinlik bazlı mülakatlar yapılarak, 4 yönetici adayı seçildi. Şirket içerisinden programa katılan 20 kişi de aynı aşamalardan geçerek, bu gruptan da 2 yönetici adayı belirlendi. Tüm aşamaları başarıyla geçen 6 yönetici adayının dışında, 50 stajyere de yaz ayları boyunca TTNET'te staj yapma hakkı tanındı.

Seçilen 6 yönetici adayı, Saklıköy'de düzenlenen oryantasyon ve kaynaşma kampına alındı. Programda, TTNET hakkında bilgi edinip, çalışma prensiplerini öğrenen yönetici adayları, bayi ve ofis ziyaretleriyle müşteri ilişkilerinin nasıl yürütüldüğünü, ürün ve hizmetlerin nasıl konumlandığını ve ofisteki çalışma ortamını gözlemledi.

Yönetici adayları "Gülümseyen Müşterim" eğitimlerine de katılarak, iki haftalık eğitimin ardından işe başladı.

Bu sürecin sonunda performanslarıyla fark yaratarak başarılı olan yönetici adayları, yurt dışı sertifika programlarına katılmaya ve yurt dışı iş deneyimi edinmeye hak kazanacak.

Kaynak: AA