Rektör Gönüllü’den, Atso’ya Ziyaret

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu’yu ziyaret etti.

Rektör Gönüllü’den, Atso’ya Ziyaret
Yapılan ziyarete; Rektör Yardımcısı Prof. Dr Ahmet Pınarbaşı, Rektör Danışmanı ve Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdulcelil Buğutekin, ADYÜ Projem Koordinatörü ve Mühendislik Fakültesi Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tanju Teker ve ADYÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kara da Rektöre eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyarette üniversite-sanayi işbirliğine fazlasıyla önem verdiklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, “Daha önce birlikte güzel çalışmalar yaptık. ATSO ile çok güzel projeler tasarlıyoruz. Bu dönemde de inşallah ATSO ve Üniversitemiz işbirliği içinde birlikte güzel çalışmalar yapacak. Adıyaman’a, Üniversitemize ve ülkemize katkı sağlayacak gelişmelere vesile olmak istiyoruz. Bu vesile ile ATSO Başkanımız Mustafa Uslu Bey’e görevlerinde başarılar diliyor ve ilişkilerimizin gelişerek devam etmesi temenni ediyorum” dedi.

ADYÜ Projem Koordinatörü Teker, ATSO ile ortak yürütülen projeler ile gelecekte birlikte yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

ADYÜSEM Müdürü Kara ise Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) faaliyetleri ve eğitimleri hakkında bilgiler vererek, ATSO ile ortaklaşa yapılabilecek eğitim faaliyetleri hakkında fikirleri söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu, “Adıyaman Üniversitesi Adıyaman’ımızın gözbebeği bir kurumumuz ve bizim her şeyimiz. Üniversitedeki gelişmeler hepimizi ilgilendiriyor. Biz hem Adıyaman'ın gelişmesi ile ilgili hem de Üniversitemizin gelişmesiyle ilgili bugüne kadar işbirliği içinde çalıştık. Rektör Prof Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün göreve gelmesiyle bu çalışmalarımız ve işbirliğimiz daha da arttı. İnşallah ilerleyen dönemlerde Sanayi-Üniversite işbirliğini daha da geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA