Erzurum'daki Trafik Kazası

ERZURUM - Erzurum'da beton mikseri ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı trafik kazası, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Erzurum-Pasinler karayolunda benzin almak için karşı yöndeki akaryakıt istasyonuna geçmeye çalışan Bünyamin Avcı'nın kullandığı 25 DZ 494 plakalı otomobille Pasinler yönüne giden Zafer Bilgin'in kullandığı 06 D 7045 plakalı beton mikserinin çarpışma anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, Avcı'nın kullandığı otomobilin kavşakta bir süre bekledikten sonra karşı yöne geçmek için hareket ettiği sırada Bilgin idaresindeki beton mikserinin çarparak sürüklediği görülüyor. Kazanın ardından akaryakıt istasyonundaki vatandaşların yardım etmek için koşarak gitmesi ve olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi yer alıyor.

Kazada, otomobil sürücüsü Avcı ile yanındaki Musa Karaköse hayatını kaybetmiş, Nene Hanım Karaköse ve Hediye Avcı ise yaralanmıştı. Kazayı yara almadan atlatan beton mikserinin sürücüsü Bilgin ise gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA