Erdemir İle Özdemir, Amasya Tso’nun Sabah Sohbetine Katıldılar

AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir ile Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetiminin düzenlediği sabah sohbetinin konuğu oldular.

Erdemir İle Özdemir, Amasya Tso’nun Sabah Sohbetine Katıldılar
AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bilal Dümen, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Murat Kırlangıç, oda ve parti yöneticilerinin de katılımıyla Kalepark’ta düzenlenen sohbette konuşan Milletvekili Erdemir, “Amasya'mız inanın Türkiye’de eşi benzeri olmayan çok güzel bir ilimiz. Bu şehre karşı hepimizin sorumluluğu var. Siyasetçilerin sorumluluğu var, ticaret erbabının sorumluluğu var. Kısaca şehrin içinde yaşayan her bireyin sorumluluğu var. Siyasetçilerin ve ticaret erbabının birlikte çalışması, iş yapması içinde bulundukları şehrin geleceği açısından çok önemli, Biz sivil toplum kuruluşlarının önemine inanıyoruz. Şehrin kalkınmasında asıl dinamiğin Ticaret ve Sanayi Odası olduğuna ve sivil toplum kuruluşları olduğuna inanıyoruz. Milletvekilleri olarak, Belediye Başkanımız, iktidar partisi olarak bu noktada sizinle ilgili, bu şehirle ilgili yapabileceğimiz ne varsa sonuna kadar destek oluruz” dedi.

Amasya’da kapalı spor salonu, stadyumun yenileme çalışması, yüzme havuzu inşaatlarının devam ederken, gençlik merkezinin de yeniden yapılacağını anlatan Erdemir, “Biz hep şunu söyledik. Amasya’da hangi parti olursa olsun bütün siyasi partilerin projelerini 1980 yılından bu yana belediye başkanımızla incelediğimizde 20 maddeyi geçmiyor. Herkes bir şeyler vaat etmiş ama alt alta yazarsanız 20 maddeyi geçmiyor. Bunların yüzde 90’ı aşağı yukarı olmuş veya inşaatı devam ediyor. Bu zamana kadar söylenen iki şey olmadı. Birisi ırmakta sandal yüzdürme bir diğeri de teleferik onlarla ilgili de çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşlarının ve ticaretin erbabı olan bu kuruluşların sorumluluk üstlenmelerinin ve belli problemleri çözme noktasına talip olmasının sevindirici olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Cafer Özdemir de, “İleride güzel işler olacağına inanıyorum. Bunun semeresini inşallah önümüzdeki yıllarda göreceğiz. Ticaret odamızın yapmış olduğu çalışmalarına yerel idareci olarak bizlerde destek vereceğiz. Bizim yaptığımız çalışmalara da onlarda destek verecek. Şehrin dinamiklerini beraber harekete geçireceğiz ve sonuçta güzel işler meydana çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine seçildikleri günden bu yana arkadaşlarıyla birlikte yoğun gündem çalışmalarına devam ettiklerini anlatan Murat Kırlangıç, sabah sohbetlerine katılan Milletvekili Erdemir ve beraberindekilere teşekkür etti.
Kaynak: İHA