Bayburt Valiliğine Atanan Ünlüer, Göreve Başladı

BAYBURT - Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevinden Bayburt Valiliğine atanan Mükerrem Ünlüer, göreve başladı.

Bayburt Valiliği önünde tören mangasını selamlayan Ünlüer, Vali Vekili Ali Gökay, Bayburt Belediye Başkan Vekili Gültekin Çobanoğlu, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Demirözü Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, ilçe ve belde belediye başkanları ile kamu kurumlarının temsilcilerince karşılandı.

Daha sonra makamına geçerek görevine başlayan Ünlüer, burada basın mensuplarına açıklama yaptı.

Valiliğe atanması kadar Bayburt'a atanmasına da sevindiğini ifade eden Ünlüer, "İnşallah Bayburt şehrine hep beraber faydalı olmaya çalışırız. Bayburt gerçekten çok şirin bir şehir. Özellikle şehir diyorum tarih boyunca hep şehir olarak kalmış, İpek Yolu'nun üzerinde bulunmuş ve bölgenin en önemli merkezlerinden biri olmuş. Gerek insanıyla gerek kültürüyle bizim de tarihimizde damga vurmuş bir yer burası. Gerçekten valiliğe atanmam kadar Bayburt'a atanmama da sevindim. Çünkü burada çalışmayı çok arzu ediyordum. Rabbim bugüne nasip etmiş. İnşallah bütün Bayburtlularla bu şehre bir şeyler kazandırmayı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: AA