Küçükçekmece'de Komşular İftarda Buluşmaya Devam Ediyor

Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaşırken, Küçükçekmece Belediyesi iftar sofralarında binlerce kişiyi buluşturmaya devam ediyor.

İlçede Küçükçekmece ve 80. Yıl İlkokulu ile Küçükçekmece Nikah Sarayı bahçesinde kurulan sofralarda Fatih, Kanarya, Kartaltepe ve Tevfikbey mahallesi sakinleri bir araya geldi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Ak Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz ’in de katıldığı iftarlarda binlerce kişi aynı sofrada rahmeti ve bereketi paylaştı.

YENİAY'DAN BAYRAM MESAJI
Küçükçekmece İlkokulu ve Nikah Sarayı bahçesinde kurulan iftar sofrasına ilçedeki Bilgi Evleri’nde eğitim gören öğrenciler de katıldı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay katıldığı iftarlarda mahalle sakinlerinin Ramazan Ayı’nı tebrik ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yeniay, ‘Tüm dünyada kardeş kavgaları devam ederken, bizlerin burada buluşmasını çok önemsiyoruz. Bu muhabbet ortamında bizleri buluşturan Rabbimize ne kadar şükretsek azdır’ diyerek, bayram mesajı verdi. Nikah Sarayı bahçesinde gerçekleştirilen iftara katılan İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli'de vatandaşların yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutladı.

BİNLERCE AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI
İftar sonrasında da ünlü ilahiyatçı Vehbi Vakkasoğlu 'Dile sahip olmak ve birlik, beraberlik, kardeşlik' konulu vaazıyla Fatih ve Kanarya Merkez Camii’de vatandaşlarla bir araya geldi. Ömer Döngeloğlu ise 'Sabır' konulu sohbetiyle Kartaltepe Camii’de Küçükçekmecelilerle buluştu.

Küçükçekmece Belediyesi Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere 4000 koli iftariyelik dağıttı.

Her gün 180 aileye sıcak yemek dağıtımı yapan Küçükçekmece Belediyesi ,200 Suriyeli aileye de gıda yardımında bulundu.
Kaynak: İHA