Edirne'de 6 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurulacak

EDİRNE - AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, "Saraçlar Caddesinde yapacağımız 6 bin kişilik iftar programına tüm halkımız bekliyorum" dedi.

Kahve, AK Parti Edirne İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti teşkilatı olarak Edirne'de çok yoğun bir gündem yaşadıklarını belirtti.

Ramazan boyunca Edirne'de düzenledikleri sokak iftarlarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Kahve, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz iftar sofralarına gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ilgi ve alaka devam ettiği sürece onlara her yıl bir basamak daha iyisini sunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi ifade etmek istiyorum.İnşallah yarın akşam da büyük iftarı yapacağız. Saraçlar Caddesi'nde yapacağımız 6 bin kişilik iftar programına tüm halkımız bekliyorum. İstanbul İl Başkanımızı ve Sağlık Bakanımızda iftarımıza katılacak inşallah'' diye konuştu.

Kahve, yarın yapacakları iftara başta Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi olmak üzere tüm vatandaşları davet ettiklerini, hep birlikte ramazan ayının verdiği birlik ve beraberlik coşkusunu yaşayacaklarını ifade etti.

Edirne'nin şehir içi yolunu asfaltladıklarını anlatan Kahve "Her ne hikmetse sayın belediye başkanımız bu yolun asfaltlanmasını bir sahiplenme duygusuyla hareket etmek istiyor. Kimin yaptığı önemli değildir, fakat Ulaştırma Bakanlığımızın yaptığı bir hizmeti de Edirne Belediyesi'nin sahiplenmeye çalışmasını etik bulmuyoruz. Bu işte belediyenin hiçbir katkısı yoktur. Bunu bilmenizi isterim. Bütün Edirneli hemşirelerimize yeni yolları hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Roman vatandaşlara yönelik, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak konutlarında belediye tarafından sahiplenildiğini ifade eden Kahve, Edirneli vatandaşlardan hayal satanlarla iş yapanları tespit etmelerini istedi.

Kahve, Menzilahir Mahallesinde uygulanacak kensel dönüşüm projesi hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ Başkanlığının çok ciddi bir çalışma yaptığını, Edirne Belediyesinin bu konuda yaptığı hiçbir çalışma olmadığını belirtti.

Kaynak: AA