Bakan Yıldırım'dan Havadan Denedim

ZONGULDAK - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Zonguldak'taki bölünmüş yol ve tünel çalışmaları ile sanayi yatırımları planlan Filyos Vadisi'nde helikopterle incelemede bulundu.

Bakan Yıldırım, Erzincan'dan Devlet Hava Meydanları İşletmesine ait uçakla geldiği Çaycuma ilçesindeki Zonguldak Havalimanı'nda Vali Erol Ayyıldız, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Havalimanı dışında bekleyen vatandaşları ve yolcuları fark etmesi üzerine yanlarına giden Bakan Yıldırım, havalimanın pistinin uzatılması ve Türk Hava Yolları'nın kente sefer yapması yönündeki talepleri dinledi.

Daha sonra havalimanında kendisini bekleyen helikoptere Vali Ayyıldız ve diğer ilgililerle binen Yıldırım, basının alınmadığı gezide bölünmüş yol ve tünel çalışmaları ile sanayi yatırımları planlan Filyos Vadisi'ni havadan inceledi.

Bakan Yıldırım, helikopterin Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na inmesinin ardından Zonguldak Valisi Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Yıldırım, Vali Ayyıldız ile basına kapalı görüştü.

Kaynak: AA