AK Parti Konya Teşkilatı'ndan Çeltik ve Derebucak'ta İftar Programı

KONYA - AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın "Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz" sloganıyla yürüttüğü ilçe iftarları, Çeltik ve Derebucak'ta devam etti.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Çeltik'teki iftarda, Gezi Parkı olaylarındaki tek amacın seçimle başa gelen ve yüzde 50 oy alan bir iktidarı devirmek olduğunu söyledi.

"Türkiye'de meydanlar daha da önemli hale geldi" diyen Kabakcı, "Çünkü sandıkta gücü yetmeyenler meydanlarda toplanıp iktidarı devirmeye çalışıyorlar. Bizler ise böyle güzel meydanlarda toplumun her kesimiyle bir araya gelerek birlikteliğimizi tüm dünyaya gösteriyoruz. Halkın gerçek meydanını görmek ve bu coşkuyu birlikte yaşamak isteyen herkesi buraya bekliyoruz. Burada birlik, kardeşlik, dostluk ve heyecan var" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise Derebucak'taki iftarda, bu yıl da bazı Müslüman ülkelerde yüzlerin gülmediğini söyledi.

Onların her sabaha kanla, gözyaşı ve acıyla başladığını belirten Samancı, "2 yılı aşkın bir süredir Suriye'de bir iç savaş var. Binlerce insan hayatını kaybetti. Yine Mısır'da meşru bir hükümet darbeyle alaşağı edildi. Mısır halkı durumu kabullenmek yerine haftalardır meydanlarda. Oyuna yani namusuna ve ülkesine sahip çıkıyor. Allah'tan dileğimiz Mısır, Suriye ve daha birçok Müslüman ülkesinde akan kan ve gözyaşının durmasıdır, dualarımız onlarladır" diye konuştu.

Kaynak: AA