Erdem, “büyükşehir Yasasına İtiraz Edenler Şimdi Adaylık ve Hizmet İçin Yarışa Giriyor”

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem Belediye meclis toplantısında karara bağlanan Büyükşehir yasasına dayanarak Aydın’ın her yerine hizmet götürüleceği maddesinin muhalefet patilerinin itiraz etmesine rağmen seçimler öncesi bu maddeyi sahiplenmelerini şaşkınlıkla karşıladığını belirtti.

Erdem, “büyükşehir Yasasına İtiraz Edenler Şimdi Adaylık ve Hizmet İçin Yarışa Giriyor”
Büyükşehir yasasının çıkmasıyla birlikte Aydın Muhalefet Parti Milletvekillerinin bu yasayı eleştirdiklerini dile getiren Erdem, “Çoğu muhalefet partili başta olmak üzere bu yasayı kötülemişledi. Köylere nasıl hizmet nasıl gidecek diye serzenişte bulunmuşlardı. Yasayla birlikte köylülerin zarar görecekleri noktasında bir takım söylemlerde bulunmuşlardı. Şimdi ise çok ilginçtir ki MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak Büyükşehir adayı olarak anılıyor. Kötüledikleri yasayı sahiplendiler ve büyükşehir yasasina itiraz edenler şimdi adaylik ve hizmet için yarişa giriyor. Bu noktada aşırı bir istek içindeler ve bu durum çok enterasandır” dedi.

MHP’li ve CHP’li belediyelerin köylere hizmet götürmek için adeta yarışa girdiklerini belirten Erdem, bu yarışın ana belirleyicisinin AK Parti olduğunu dile getirdi. Aydın’daki bazı Milletvekillerinin Büyükşehir Belediyesi için aday olmaya hazırlandığını vurgulayan Erdem, AK Parti olarak her zaman yarışın içinde olduklarını fakat kendisinin şu an itibariyle büyükşehir adayı olmadığını işaret etti.
Kaynak: İHA