Ak Parti Denizli İlçe Yönetiminde Atama

DENİZLİ - AK Parti Denizli il teşkilatı yeni kuralan Merkezefendi ve Pamukkale ilçesine yeni başkanlarının atamasını yaptı.

AK Parti Denizli il Başkanlığında düzenlenen yeni ilçe başkanları tanıtım basın toplantısına AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti il Başkanı Avni Örki ve çok sayıda partili katıldı.

Örki, burada yaptığı konuşmada, yeni ilçeler için uzun süredir hızlı bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Zolan, belediye olarak Denizli için önemli hizmetler yapıldığını belirterek, "Denizli'nin hayalleri AK Parti iktidarıyla gerçeğe dönüştü. Denizli için önemli işler başardık. Büyükşehirle birlikte köy köy, ilçe ilçe dolaşarak, halkımıza büyükşehiri anlattık ve yaşanan sorunlara çözümler ürettik. Amacımız hiçbir zaman oy toplamak değildi. Tek amacımız milletimize hizmet etmektir" diye konuştu.

Zeybekci ise "AK Parti için bugün çok anlamlı bir gündür. Bugün iki yeni ilçe başkanımızı tebrik ediyorum. Allah onları bu görevlerinde utandırmasın. Bizler hiçbir zaman seçim için çalışmadık. Şimdi de seçim için çalışmıyoruz. Bizler yaptıklarımızla hizmetlerimize halkımıza kendimizi anlatıyoruz. Bugün iki yeni ilçe başkanımızla birlikte yerel seçimlerde önemli başarılara imza atacağız. Denizli genelinde halkımızın desteğiyle hedefimiz bütün ilçelerimizi AK Partili yapmaktır" dedi.

Denizli Belediyesinin Büyükşehir olmasının ardında yeni kurulan Merkezefendi ilçesinin başkanı Ahmet Kayhan, Pamukkale ilçesinin ise Hasan Aracı oldu.

Yeni iki ilçenin yönetim listesinin ilerleyen günlerde açıklanacağı öğrenildi.

Kaynak: AA