Çine Pilatesli Antrenman Yaptı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından Çine Madranspor, sabahki kondisyon antrenmanını Aydın’da yaptı.

Çine Pilatesli Antrenman Yaptı
Aydınlı futbolculardan Bülent Karabağ’ın sahibi olduğu Collesium Sport Center’da çalışan sarı-yeşilli ekip Cumhuriyet Lisesi Beden Eğitimi öğretmenlerinden Ferah Laçin eşliğinde çalıştı. Sarı-yeşilli ekibe antrenmanın ilk bölümünde kondisyon çalışması yaptıran Laçin, daha sonra pilates toplarıyla çalışma yaptırdı.
Antrenman boyunca hırslı oldukları gözlenen Çine Madransporlu oyuncuların çalışması teknik heyeti memnun etti. Antrenman sonunda futbolcuların adeta pestili çıktı.

Çine Madranspor’un teknik direktörü Göksel Özdemir, grupta iddialı takımların bulunduğunu söyledi.

Lige iyi başlamak istediklerini belirten Özdemir, “İyi takım kurduğumuza inanıyoruz. Ancak, diğer rakiplerimizin de neler yaptığı önemli. Sıkıntılı oldukları gözlense de İzmirspor, Ispartaspor gibi il takımları ile mücadele edeceğiz. Ayrıca, Bodumspor gibi her yıl iddialı olan bir takımla mücadele edeceğiz. Antalya ekipleriyle de mücadele edeceğiz. Her an sürprizler olabilir. İddialı görünen takım uyum sağlayamazsa iddiasını sergileyemez. İddiasız görünen bir takım sürpriz yapabilir. Biz kendi işimize bakacağız”diye konuştu.

Kaynak: İHA