Vali Cerrah Ankara'ya Uğurlandı

OSMANİYE - Merkez Valiliğinde atanan Celalettin Cerrah, yeni görevine başlamak üzere Ankara'ya uğurlandı.

Vali Cerrah, Vali Konağı önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, 2009 yılında Osmaniye'de göreve başladığını ve yeni görevine başlamak için şehirden ayrılacağını belirtti.

Yeni atanan Vali Mehmet Oduncu'ya görevinde başarılar dileyen Cerrah, Osmaniye halkının dört yıllık zaman zarfında gösterdiği yakın ilgiye ve sevgiye layık olmaya çalıştığını ifade etti.

Carrah, Osmaniye halkı için güzel işler yapmaya çalıştığını dile getirerek, "Onlara hizmet etmeye çalıştık, güzel yatırımlar yaptık. Bugün de veda ediyorum. İnşallah başka bir görevde tekrar sizlerle beraber oluruz. Hepinize selamlar, saygılar. Osmaniye halkına çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Benden yana Osmaniye'ye helal olsun" dedi.

Cerrah, vali konağına gelen Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya, kamu kurum müdürleri, sivil toplum özgütleri ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaşla tek tek vedalaştı.

Vali konağı önüne gelen vatandaşlar "Cerrah baba seni özleyeceğiz, fahri hemşehrimiz, hakkını helal et, eğitime verdiğiniz destekten dolayı teşekkürler" yazılı dövizlerle Cerrah'ı uğurladı.

Cerrah, Dr. Ahmet Alkan, Atatürk ve Dr. Sadık Ahmet caddelerinden geçerek şehri turladı ve Ankara'ya gitmek üzere Osmaniye'den ayrıldı.

Kaynak: AA