Uşak’a Ünlü Yağmuru

Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluş tarihi olan 01 Eylül tarihinde etkinlikler bu yıl da dolu dolu gerçekleştirecek.

Uşak’a Ünlü Yağmuru
Bu kapsamda 28 Ağustos 2013 Çarşamba günü başlayacak etkinlikler 01 Eylül 2013 Pazar günü yapılacak programlar ile sona erecek. Etkinlik kapsamında konserler ile beraber sanatsal ve sporsal faaliyetler yapılacak. Ayrıca Uşak Belediyesi’nin yapımı biten hizmetlerinin de açılışı gerçekleşecek. Festival tadında gerçekleşecek etkinlikler kapsamında 28 Ağustos 2013 Çarşamba günü Ata Park meydan açılışı ve Hande Yener Konseri yapılacak. 29 Ağustos 2013 Perşembe günü ise resim sergisi ve Aref gösterisi olacak. Etkinlikler 30 Ağustos 2013 Cuma tarihini gösterdiğinde ise sempozyumlardan halk danslarına kadar birçok faaliyete ev sahipliği yapacak. 31 Ağustos 2013 Cumartesi günü açılışlar ve Kültür Bakanlığı ekiplerinin gösterisini 01 Eylül 2013 tarihinde bir çok açılış, spor müsabakaları ve Kutsi konseri takip edecek. Konu hakkında bilgi veren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak, kurtuluş Haftası’nı adına yakışır bir şekilde olması için güzel bir programlama yaptıklarını belirtti.

5 gün boyunca devam edecek olan programın kente unutulmaz bir hafta yaşatacağını dile getiren Kozak,"Belediyemiz ilimiz ile beraber coşkuyu doyasıya yaşatmak adına birçok faaliyeti Kurtuluş Haftası’na yaydı. Bu haftada vatandaşlarımız her anlamı ile dolu dolu ve güzel bir hafta geçirmekle birlikte unutamayacaklar. Gerek sanatçıların kalitesi gerekse etkinliklerimizin çeşitliliği ilimizde yaşayan her vatandaşımızın istediği düzeyde olacak"dedi.

yapılan etkinliklerde vatandaşların da taleplerini dikkate aldıklarının altını çizen Kozak, bu nedenle güzel bir etkinlik programının ortaya çıktığına dikkat çekti. Belediyenin projelerinin de hafta ile birlikte can bulacağına dikkat çeken Kozak,"Belediyemiz her anlamda çalışmalarına devam ederken söz verdiği projeleri de Kurtuluş Haftası’nda yoğun bir şekilde açacak. Sadece 5 gün içinde Ata Park Meydan açılışı, Nuri Şeker Anıtı açılışı, İsmetpaşa Caddesi Projesi açılışı, Kent Tarihi Müzesi açılışı ve Halı ve Kilim Müzesi açılışı gerçekleşecek” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA