Osmaneli Kaymakamı Ada’ya Veda Yemeği

Bilecik’in Osmaneli ilçesinden Erzurum Pasinler Kaymakamlığına atanan Ali Ada’ya veda yemeği düzenlendi.

Osmaneli Kaymakamı Ada’ya Veda Yemeği
Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından belediyeye ait bir tesiste düzenlenen veda yemeğine, Garnizon Komutanı Merdan Akbulut, Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, Cumhuriyet Savcısı Volkan Işık, İlçe Emniyet Müdürü Hicri Görgün, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğural, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ve üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, kurum personeli ve muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Ada, yaptığı veda konuşmasında, 5 yılını Osmaneli’de geçirdiğim için mutlu olduğunu belirtti.

Bu yılların çünkü güzel geçtiğini söyleyen Ada "Sizleri tanıdığım için mutluyum. Bu 5 yıl içinde çok şey oldu. Osmaneli sosyal, kültürel anlamda ciddi bir değişim ve gelişim yaşadı. Bunda bizim de bir katkımız olduysa mutluluk duyarım. Önümüzdeki 5-10 yıl içinde Osmaneli’nin çok daha gelişeceğini görüyorum. Artık buradaki görevimiz sona eriyor, yaşadığımız müddetçe dostluğumuz arkadaşlığımız devam edecek. Bundan sonra Pasinler de olacağım. Orada bir kardeşiniz olduğunu unutmayın. Osmaneli için yapabileceğimiz bir şey olursa inşallah oradan da yapmaya çalışacağız. Osmaneli de çalıştığım ve sizleri tanıdığım için mutluyum. Hakkınız helal edin" dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan ise Kaymakam Ada ile 5 yıl boyunca uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirerek şunları kaydetti:
"Sayın kaymakamımızla dolu dolu 5 yıllık bir zaman geçirdik. Bu sürede kendisinden birçok deneyim kazandık. Yöneticilik ve idarecilik anlamında kendisinden çok şey öğrendik. Kendisi görevi boyunca sürekli proje üretti, durmadan çalıştı. Engellilere ayrı bir önem verdi. Bizler de kendisiyle birlikte uyum içerisinde çalıştık. Kendisine şahsım ve tüm Osmaneli halkı adına yeni görev yerinde başarılar diliyorum"dedi.

Program konuşmaların ardından Kaymakam Ada'ya plaket ve hediyeler takdim edildi. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve vedalaşma ile sona erdi.
Kaynak: İHA