Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi ve Devlet Su İşleri işbirliğiyle, evsel atık su arıtma tesisi kurulacak.

Çorlu Belediyesi ile DSİ arasında yapılan protokol kapsamında, Yenice beldesi sınırları içerisinde bulunan çiftlikler civarında Avrupa standartlarında modern arıtma teknolojisine sahip evsel atık su arıtma tesisi inşa edilecek.

Belediye ve DSİ yetkilileri ile sivil toplum örgütü temsicilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, yapılması planlanan evsel atık su arıtma tesisi hakkında slayt gösterisi eşliğinde teknik bilgiler verildi.

-Çorlu TSO'nun faaliyetleri

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, odanın TSE kalite belgesiyle ilgili yapılan tetkiklerinin başarıyla sonuçlandığını bildirdi.

Sülün, yaptığı açıklamada, üye odaklı bir hizmet anlayışını benimsediklerini belirterek, şu bilgileri aktardı:

''Üyemiz olan kuruluşların verimli, kaliteli ve gelişen dünya ile rekabet edebilen çevre koruma bilinciyle davranan kurum olması için bilimsel dayanağı olan her türlü destek, eğitim ve çalışmayı sağlayan bir odayız. Aynı zamanda, Çorlu'nun yaşam kalitesini yükselterek çağdaş ve özgün bir yapıya ulaşmasında öncülük eden ve yön veren kurum misyonumuzla çıktığımız kalite yolculuğunda Çorlu TSO olarak hizmet anlayışımızı daha da ileriye taşıyarak üye memnuniyetimizi artırmaya devam edeceğiz."

-AK Parti eski milletvekili Gülle'den Marmara Ereğlisi Kaymakamı Demiröz'e ziyaret

AK Parti eski milletvekili Akif Gülle, Hatay'ın Payas ilçesine atanan Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz'ü ziyaret etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Gülle, Demiröz'e yeni görev yerinde başarılar diledi.

Demiröz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA