Mutlu Aile Konulu Yarışma İlgi Görüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mutlu Aile” konulu ulusal fotoğraf, afiş ve kısa film yarışmasına başvurular alınmaya devam ediyor.

Mutlu Aile Konulu Yarışma İlgi Görüyor
Geçtiğimiz yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören “Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Evet” isimli fotoğraf, afiş ve kısa film yarışmasının ardından bu yıl düzenlenen “Mutlu Aile” konulu ulusal yarışma Türkiye genelinden yoğun ilgi görüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, aile kurumunun güçlendirilmesine yönelik yaptıkları önemli çalışmalar bulunduğunu hatırlatarak, düzenledikleri yarışmalarla da konunun önemine dikkat çektiklerini söyledi.

Şehrin ve ülkenin imarının yanında insanların mutluluğunu sağlamanın da önemli olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, mutlu bireylerin ve mutlu ailelerin olduğu toplumların huzurlu olacağını, geleceğe daha güvenle bakacağını ifade etti.

Mutlu Aile konulu yarışmaya başvuruların 30 Eylül’e kadar devam edeceğini belirten Başkan Akyürek, toplumun her kesiminden ilgi duyanları yarışmaya katılmaya davet etti.

Mutlu Aile konulu kısa film yarışmasında birincilik 7 bin 500 TL, ikincilik 5 bin TL, üçüncülük 3 bin 500 TL, jüri özel ödülü 2 bin TL, afiş yarışmasında birincilik 5 bin TL, ikincilik 3 bin 500 TL, üçüncülük 2 bin TL, mansiyon bin TL, fotoğraf yarışmasında ise birincilik 4 bin 500 TL, ikincilik 3 bin TL, üçüncülük 2 bin TL olarak belirlendi. Ödüllerin 24 Ekim’de takdim edileceği yarışmayla ilgili detaylı bilgiye www.konya.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.
Kaynak: İHA