Kuter Pr 15. Yaşını Kutluyor

Bursa’da 1998 yılında Prof. Dr. Füsun Öztürk ve Dr. Murat Kuter tarafından kurulan Kuter PR bu yıl 15. yaşını kutluyor.

Kuter Pr 15. Yaşını Kutluyor
Kuter PR 15. yaşını kutlarken, müşterilerine senelerdir verdiği kaliteli hizmeti belgelemek, kalite süreçlerinde her zaman en iyiyi sağlayabilmek adına, ocak ayından beri sürdürdüğü kalite çalışmalarını TSE ISO 9001-2008 belgesi ile taçlandırdı.
İletişim, yayıncılık, medya ve yapım alanlarında faaliyet gösteren Kuter PR, aynı zamanda 2009 yılından beri de Yalın Enstitü’nün Bursa temsilciliğini yapıyor. Kuter PR, bugüne kadar sektöründe öncü olan birçok kurum ve kuruluş için önemli projelere imza attı. Kuter PR, 15 yıllık çalışma hayatı boyunca 15 kitabın yayınlanmasını sağlarken, 2011 Eylül ayında yaptığı prodüksiyon yatırımı ile de 25’i aşkın tanıtım filmi, belgesel ve animasyonlu reklam filmine imza attı.

BUTTİM Gazete ve Çağdaş Bakış Dergisi’ni yayınlayan Kuter PR, bünyesinde Bursa’nın tek yerel haber portalı olma özelliğini taşıyan “www.bursahaberevi.com” ve 2003 yılından bu yana yaklaşık 10 milyon ziyaretçiye kapılarını açan, içinde spor bilimi ile alakalı birçok makale, yayın, kongre ve seminer bilgilerinin bulunduğu sosyal sorumluluk projesi olan “www.sporbilim.com” internet sitelerini de bulunduruyor.

2011 yılında yapım alanına yatırım yapan Kuter PR, bugüne kadar Bursa’nın saygın sanayi kuruluşları için kendi bünyesinde çeşitli dillerde tanıtım filmleri yapmasının yanı sıra, organizasyon ve kurgu alanlarında da hizmetler veriyor. Günümüz teknolojisini yakından takip eden Kuter PR, sektörün gerekliliği olarak 3D animasyon ve modelleme konularında da yatırımlarını sürdürüyor.
Kaynak: İHA