“Katliama dur” çağrısı

Genç Birikim Derneği Başkanı Ali Kaçar, tüm Başkentlileri Mısır'daki katliama karşı "dur" demeye çağırdı.

“Katliama dur” çağrısı
Mısır 'daki katliama Başkent Ankara 'dan bir ses daha yükseldi. Genç Birikim Derneği, Mısır 'daki katliama bir kez daha “hayır” demeye hazırlanıyor. Eylem Cuma namazı sonrası Kocatepe Camii 'nde başlayacak.

Yapılacak eylem hakkında konuşan Genç Birikim Derneği Başkanı Ali Kaçar, “Kocatepe 'de cuma namazına müteakip gıyabi cenaze namazı kılacağız. Oradan Tunus caddesine yürüyeceğiz. ABD elçiliğinin karşısında basın açıklaması yapacağız ve oradan da Mısır elçiliğine yürüyeceğiz.” dedi.

Kaçar, tüm Başkentlileri “Katliama dur” demeye çağırarak “Düşüncesi, anlayışı ve mezhebi ne olursa olsun… Çünkü orada Mısırlılar değil insanlık katlediliyor. Hepimizin bu anlamda tepkisini koyması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.