Genç: “uyum İçerisinde Çalışıyoruz”

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti'nin Türkiye'yi ayağa kaldırdığını belirterek, Canik'te parti teşkilatıyla uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Genç: “uyum İçerisinde Çalışıyoruz”
AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti'nin 12. kuruluş yıldönümünde Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e yeni hizmet binasında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Genç, Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti'nin kuruluş yıldönümünü pasta keserek kutladı. Başkan Genç, AK Parti'nin Türkiye'yi ayağa kaldırdığını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan idaresindeki AK Parti hükümeti ile birlikte Türkiye'nin hızlı bir değişim içerisine girdiğini ve Türkiye'nin dünyada söz sahibi olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Bizler de yerel ölçekte yaptığımız çalışmalarla hükümetimizin Türkiye'yi kalkındırmasına katkıda bulunuyoruz. Sayın Başbakanımızın rehberliğinde bir yandan şehirleşme anlamında şehrimizde fiziki gelişim ve dönüşüm sağlarken, diğer yandan ailelerimizle, toplumla, daha doğrusu insanla alakalı çalışmalar yapıyoruz" dedi.

BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR
Partilerinin kuruluş yıldönümünü birlikte kutlamak istediklerini belirten AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da, "Başbakanımız ilçemizde AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini sergilemiştir. Canik'te 10 yılda kimsenin hayal edemeyeceği işler başarıldı. Canik artık eğitim, sağlık, kültür ve ticarette söz sahibi bir ilçe haline geldi. Kendisiyle sürekli istişare halinde olduk ve uyumlu bir şekilde çalıştık. İlçemize ve şehrimize yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA