Başkan Toçoğlu’ndan Müjde

Yuvam Sokak esnafı ile bir araya gelen ve esnafın taleplerini dinleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, "Bölge aydınlatmasını yenileyeceğiz ayrıca yağmursuyu altyapısını düzenleyeceğimiz bir çalışmayı da başlatacağız.

Başkan Toçoğlu’ndan Müjde
Uyguladığımız projeler, esnafımızın daha iyi şartlarda çalışabilmesi adınadır. Önemli olan esnafımızın mutlu olmasıdır. Bizler, siz değerli hemşerilerimizin emrindeyiz. Her türlü öneri ve temennilerinize açığız" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yuvam Sokak esnafı ile bir araya geldi. Düzenlenen istişare toplantısına; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra, çevre esnafı ile Büyükşehir Bürokratları katıldı.

Düzenlenen istişare toplantısında esnaf adına bir konuşma yapan Salih Bakkaloğlu, "Düzenlenen toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu toplantıların devam etmesini istiyoruz. Sokağımızın ışıklandırılması ve Çark Caddesi ile bağlantısının yapılması adına isteklerimizi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na ilettik. Sokağımıza kazandırılan park çok güzel oldu ancak alanda yer alan trafonun kötü görüntüsü bu güzelliği engelliyor. Biliyoruz ki Sakarya'nın daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Sokağımızın da bu çalışmalarda yer almasını istiyoruz. Davetimizi kırmadığınız ve göstermiş olduğunuz samimi yaklaşımınız için tüm esnaf arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bölge esnafından gelen talepleri değerlendiren ve yapılan öneriler karşısında gereken düzenlemelerin yapılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Önemli olan esnafımızın mutlu olmasıdır. Yaptığımız projeler, esnafımızın daha iyi şartlarda işlerini yürütebilmesi adınadır. Çark Caddesi'nin diğer bölgelerinde yaptığımız çalışmalardan olumlu sonuçlar aldık. Esnaf kardeşlerimiz neyi önerirse bizler onu yapmaya hazırız. Sunulan istekler çerçevesinde gereken düzenlemeleri hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

Sokak aydınlatma sisteminin yenileneceğini belirten Başkan Toçoğlu, "Bölge aydınlatmasının yenilenmesini sağlayacak, yağmursuyu altyapısını düzenleyeceğimiz bir çalışmayı da başlatacağız. Bizler, sizin için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Uygulamaya koyduğumuz yenilikçi projeler şehrimize canlılık katıyor. Özellikle kentsel dönüşüm gibi önemi yadsınamaz bir konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuyla ilgili de ciddi bir çalışma, hazırlık ve deneyimimiz var. Personellerimiz bu konuda master yapıyor" dedi.

Başkan Zeki Toçoğlu, konuşmasının son bölümünde, "Daha iyi şartlarda çalışmalarını sürdürmeniz için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bizler, siz değerli hemşerilerimizin emrindeyiz. Her türlü öneri ve temennilerinize açığız. Şehrimizi, semtlerimizi ve sokaklarımızı ilgilendiren; yararlı olacağını düşündüğünüz projeleri hayata geçirmeye hazırız. Tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA