Alaca'da Doğalgaz Abonelik Ücretleri Çarısı

ÇORUM - Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, "Vatandaştan ricamız, doğalgaz abonelik ücretlerini daha önce belirtilen banka hesabına vakit kaybetmeden yatırmalarıdır" dedi.

Eyvaz, ilçe halkının doğalgaz hizmetinden faydalanabilmesi için başlattıkları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirtti.

İlçe merkezinde 3 bin 630 vatandaşın daha önce farklı banka hesaplarına yatırdığı doğalgaz aboneliği ücretlerini, İl Özel İdaresince Halk Bankası Alaca Şubesindeki BOTAŞ için açılan hesaba havale ettirmeleri gerektiğini ifade eden Eyvaz, "Alaca'nın biran önce doğalgaza kavuşabilmesi için çalışıyoruz. Bu noktada vatandaştan ricamız, doğalgaz abonelik ücretlerini daha önce belirtilen banka hesabına vakit kaybetmeden yatırmalarıdır" dedi.

Alaca Belediyesi olarak, BOTAŞ tarafından belirlenen abonelik sayısına denk gelen rakamın kalan miktarının belediye tarafından karşılanacağını dile getiren Eyvaz, "Şuan 335 lira olan abonelik ücretini yatırmayan vatandaşlarımız iş başladıktan sonra doğalgazı daha yüksek fiyatlardan almak zorunda kalacak. BOTAŞ tarafından istenen miktarın yatırılması sonrasında da çalışmalara hemen başlayacak" diye konuştu.

Kaynak: AA