Ak Parti'nin 12. Yıldönümü

KARAMAN - AK Parti'nin kuruluşunun 12. yıl dönümü dolayısıyla Karaman İl yönetimi basın mensuplarıyla yemekli basın toplantısında bir araya geldi.

Sohbet şeklinde geçen toplantıda konuşan İl Başkanı Kerim Dereli, AK Parti'nin tam 12 yıldır Türkiye'nin lideri, dünyanın gözdesi, milletinin umudu, istikrarı ve itibarı olduğunu söyledi.

Milletine hizmet etmeyi bir ibadet sayan anlayışla hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Dereli, şunları kaydetti:

"Bizlerde AK Parti'nin bünyesinde, Başbakanımızın önderliğinde, memlekete ve millete hizmet edebildiğimiz için kendimizi şanslı görüyoruz. Bizim varlık sebebimiz milletimizin değişim iradesini hayata geçirmek ülkemizi kalkındırmak insanımızı refaha, adalete ve özgürlüğe kavuşturmaktır. Özgürlüğün ve Demokrasinin tamamen yerleşmemesi, Adaletin ve Hukukun en hızlı şekilde tecelli etmemesi bu milletin Makûs talihi değildir."

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ise konuşmasında, partinin kurulduğu günden bugüne kadar Cumhuriyet tarihinde eşine rastlanmayan şekilde başarısını yükselttiğinin altını çizerek, "Kurulduğu günden bu yana üç genel ve iki yerel seçimde her iki kişiden birinin oyunu, onayını almış bir parti, gerçekten milletin ta kendisidir. AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını saygı, sevgi ve hayranlıkla kutluyorum. Partimizin 12. kuruluş yılının ülkemize, milletimize ve demokrasimize çok uzun yıllar boyu hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: AA