20 Yaşındaki Genç Denizde Boğuldu

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Erikli sahilinde denize giren ve yüzme bilmediği öğrenilen genç, boğularak hayatını kaybetti.

20 Yaşındaki Genç Denizde Boğuldu
Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte Edirne’nin Uzunköprü ilçesinden Erikli sahiline gelen Mert Arda (20), serinlemek için denize girdi. Bir anda derinleşen suda çırpınmaya başlayan Arda’yı gören sahildeki vatandaşlar, Arda’yı denizden sahile çıkardı. Sahilde vatandaşlar tarafından ilk müdahalesi yapılan genç, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mert Arda, hayatını kaybetti.

BU HAFTA ASKERE GİDECEKTİ
Olayı duyan Mert Arda’nın yakınları, Keşan Devlet Hastanesi’ne akın etti. Arda’nın cenazesi, Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, yakınları ise sinir krizi geçirdi. Gencin cenazesi, Uzunköprü’ye bağlı Çalıköy’de kılınan cenaze namazının ardından, köy mezarlığında toprağa verildi.

Mert Arda’nın ailenin tek erkek çocuğu olduğu ve bu hafta askere gideceği öğrenildi. Arda’nın Edirne’de bir parfümeri dükkanında çalıştığı belirtildi.
Kaynak: İHA